همراه شما هستیم از آموزشگاه نوسان گیری در بورس به زبان ساده قرارهست دوباره با هم یک آموزش جدیدی رو داشته باشیم و این قسمت ؛  تعریف نوسان گیری در بورس

امروزه سایت های زیادی هستند که سیگنال های خرید و فروش سهام را به صورت لحظه ای به سرمایه گذاران اعلام می کنند که کدام سهم را در چه بازه ی زمانی خریداری کنند و در چه بازه ی زمانی به فروش برسانند. همان طور که می دانیم بسیاری از این سایت ها نامعتبر و بدون مجوز رسمی از سازمان بورس کشور در حال فعالیت هستند.

 

 

به طور کلی باید گفت، سیگنال دهی در بورس، به اعلام قیمت و زمان خاص ورود و خروج از یک شرکت به سرمایه گذاران گفته می شود. در ادامه به برخی از سوالات رایج در مورد سیگنال دهی در بورس، که برای بسیاری از سرمایه گذاران پیش می آید می پردازیم.

 

 

🤑 یه پیشنهاد آموزشی خیلی جذاب🤑

⬇⬇⬇ 

🤡   آموزش نوسان گیری به زبون خیلی ساده روی اینجا کلیک کنین 🤡

 

 

 

سیگنال دهی در بورس چیست؟

سیگنال دهی در واقع می توان گفت، تعدادی از متخصصصان و کارشناس بازارهای مالی یکسری بررسی ها و آنالیز بر روی سهام انجام می دهند و در نهایت فرآیندی را منتشر می کنند و در اختیار سرمایه گذاران می گذارند. این افراد دستورالعمل های خرید و فروش سهام در چه بازه ی زمانی و با چه قیمتی را ارائه می دهند.

به طور مثال، اعلام می شود که سرمایه گذاران در یک سهام، امروز در فلان قیمتی وارد شوند و از یک شرکت، هر زمانی که به فلان قیمتی رسید، خارج شوند.

 

 

 

آیا بهتر است تمامی تریدر ها از سیگنال دهی استفاده کنند؟

به طور کلی باید گفت، بله. سرمایه گذار از هر نوع سیستم معاملاتی که استفاده می کند، بهتر است از سیگنال دهی برای انجام معاملات خود بهره ببرد. این سیستم به سرمایه گذار اطلاع می دهد که در چه بازه ی زمانی خاصی به یک شرکت وارد شود و در چه بازه ی زمانی از شرکت مورد نظر خارج شود که متحمل ضررهای گزاف نشود.

شاید اغلب سرمایه گذاران بر این باور باشند که ورود و خروج در یک سهم بدون دریافت سیگنالی برای آن ها رخ داده است، در واقع چنین نیست و هر کاری که صورت گرفته دست خوش یکسری از سیگنال های خاص بوده است.

در بسیاری از موارد مشاهده شده که اکثر این معامله گران از طریق یک خبر از پوزیشنی خاص اتخاذ کرده اند، در برخی موارد دیگر، در این جور مواقع معاملات می تواند براساس تحلیل تکنیکالی خود فرد باشد یا می تواند از طریق بررسی بنیادین یک سهم صورت پذیرد یا حتی در مواردی دیده شده با توجه به تبلیغات افراد مختلف درباره ی یک شرکت صورت پذیرفته است.

در هر صورت، هیچ معامله گری بدون دلیل در یک شرکت به خرید و فروش سهام خود نپرداخته است. دلیل برای هر پوزیشنی هر چیزی می تواند باشد اما در هر صورت معامله گر از سیگنالی استفاده کرده است.

 

 

چگونگی صادر شدن سیگنال ها به بازار بورس؟

اگر بخواهیم پاسخ قطعی به این سوال بدهیم باید گفت، صدور سیگنال و دلایل صدور سیگنال بستگی تام به منبع آن دارد. به طور مثال فرض کنید، سرمایه گذاری با خواندن خبرها دست به خرید و فروش سهم بزند. این سرمایه گذار در زمانی که خبرها رو خوانده، به دنبال سود و ضرر اصلی شرکت مورد نظر بوده است. سرمایه گذار در صورتی که از خبرها بیانات خاصی را دریافت کند، تصمیم به خرید و فروش سهم شرکت مورد نظر را خواهد گرفت.

حال سرمایه گذار دیگری را در نظر بگیرید که برای خرید و فروش سهام خود از تحلیل های تکنیکالی بهره می برد. این فرد با توجه به ابزارهای تحلیلی، شرکت های مختلف را مورد بررسی قرار می دهد و در نتیجه، با توجه به ابزارهای تحلیلی خود، تصمیم به خرید و یا فروش سهم از آن شرکت را می گیرد.

سرمایه گذار دیگری که از طریق بررسی های بنیادین (فاندامنتال) اقدام به معامله می کند را در نظر بگیرید، این فرد با بررسی بنیادین سهم شرکت در نهایت به این نتیجه می رسد که آیا قیمت فعلی سهم نسبت به قیمتی که باید این شرکت داشته باشد، پایین تر یا بالاتر از حال حاضر آن سهم است. سرمایه گذار بر مبنای نتیجه گیری از طریق بررسی های بنیادین تصمیم قطعی برای خرید و یا فروش سهم از شرکت را می گیرد.

 

 

  چگونگی تشخیص سیگنال های خوب و بد

سرمایه گذارانی که از طریق خبرها اقدام به خرید و فروش سهام خود می کنند معمولا با مشکلات زیادی رو به رو می شوند. یکی از اصلی ترین مشکلات این افراد، ناتوانی از پیدا کردن راه خروج بعد از ورود به وسیله خبر است.

سرمایه گذارانی که از طریق ابزارهای تحلیلی، تصمیم به ورود و خروج سهم از یک شرکت می کنند، احتمال زیادی دارد موفق شوند و یا در مقابل موفقیت چشم گیری در شرکت مورد نظر نداشته باشند. زیرا همان طور که می دانید هر ابزار سیستم تحلیلی، موارد خاصی را در تحلیل خود قرار می دهد.

شرایط به طور کلی یکسان نیست در برخی مواقع بعضی از ابزارهای تحلیلی در شرایط خاصی از شرکت ها عملکرد موفقی را از خود نشان می دهند و در شرایط دیگر ممکن است اصلا موفقیتی را کسب نکنند. بعضی از ابزارهای تحلیلی ممکن است در بسیاری از موارد موفق باشند اما درصد سود کمتری نسبت به ابزارهای تحلیلی از خود ارائه دهند و بسیاری از موارد مشابه دیگر وجود دارد.

اما سرمایه گذارانی که از طریق تحلیل های بنیادین (فاندامنتال) معامله می کنند، در بسیاری از مواقع نمی توانند در معامله های کوتاه مدت به راحتی ورود و خروج کنند، زیرا سرمایه گذار می داند برای ورود و خروج در یک بازه ی زمانی کوتاه، باید صبر کند تا شرکت تغییری بنیادی ایجاد کند. همان طور که می دانید تغییرات بنیادی در یک شرکت معمولا بسیار کند بوده و در مدت زمان طولانی رخ می دهد.

 

 

 معضلات سیگنال دهی خرید و فروش سهام

سوالی که برای بسیاری از افراد پیش می آید، این موضوع است که چرا با وجود سیگنال های فراوانی که روزانه ارائه می شود و در اختیار عموم قرار می گیرد و در نظر اولیه کاملا درست به نظر می رسد، اما سرمایه گذارانی هستند که با توجه به این سیگنال ها باز هم سرمایه شون رشد چندان زیادی به خود نمی بیند؟

 

 

در پاسخ به این سوال می تواند گفت علاوه بر سیگنال های موجود، نحوه معامله و مدیریت مالی سرمایه گذار بسیار حائز اهمیت است. تعداد زیادی از کارشناسان و تحلیل گران می توانند سگنالی دهی خرید و فروش در بورس کنند اما مدیریت سرمایه کار هر کسی نیست.

افراد باید بدانند تنها سیگنال گرفتن نمی توانند سبب سود های کلان برای آن ها شود، بلکه سرمایه گذاری که معامله گری نمی داند اگر در بهترین زمان ممکن، بهترین سیگنال را به او بگویند باز هم ممکن است نتواند از آن سود کسب کند. در بسیاری از موارد دیده شده که سرمایه گذار سودی کسب کرده اما در معاملات بعدی سود و سرمایه خود را از دست داده است.

یک سرمایه گذار موفق باید بتواند سرمایه خود را مدیریت کند و بر اصل پول خود تسلط کامل داشته باشد. بسیاری از معامله گران خبره بر این باورند که یکی از با اهمیت ترین بخش از برنامه ریزی معاملات، مدیریت مالی توسط سرمایه گذار است و حتی از اقدام به معامله با شرکت های بزرگ هم مهم تر است.

در کل می توان گفت هر معامله گر خوبی می تواند در بازه ی زمان زیاد سود کسب کند اما با مدیریت درست سرمایه خود می تواند در معاملات بیشتری سود کند.

 

 

کلام آخر

سرمایه گذاران و معامله گران در طول روز با حجم بسیار زیادی از اطلاعات روبرو هستند و آن ها مجبورند از بین این حجم عظیم اطلاعات تصمیم درست و نهایی را بگیرند.

این اطلاعات فراوان و انواع تحلیل های صورت گرفته می تواند توسط اخبار، تحلیل گران، شایعات و نظرات افراد مختلف و … وارد بازار بورس شوند. این اطلاعات انبوه سبب سردرگمی بسیاری از معامله گران می شود.

در این راستا در چند سال اخیر نرم افزارهای زیادی برای معامله گران در بازارهای مالی ارائه شد. همان طور که می دانید که نرم افزارها به سرمایه گذاران کمک می کنند از بین حجم انبوه اطلاعات ضد و نقیض تصمیم نهایی در جهت خرید و فروش را بگیرند.

یکی از این نرم افزارها سیگنال دهی خرید و فروش در بورس را ارائه می دهد و به معامله گران کمک می کند که دچار سردرگمی نشوند و بهترین تصمیم را بگیرند. بنابراین معامله گر پس از گرفتن سیگنال ها از طریق این نرم افزار ها باید تصمیم نهایی خود را بگیرد.

 

 

 

🤏 یه پیشنهاد جذاب دیگه 🤏

⬇⬇⬇ 

🤡  اینجا کلیک کن سوالات بورسی خودتو بپرس 🤡